Day 2 // dag 2

Day two is over! We are going to sleep give the shortest summary imaginable: we brainstormed, embroidered, repaired bicycles, laughed, lay in the sun, watched a documentary and and interview with the makers, and off ate together.

Tomorrow we have a full program again. Direct practices of sabotaging deportations: an exchange of ideas starts at twelve instead of eleven.

//

Dag twee zit erop! Wij gaan slapen en geven de kortste samenvatting denkbaar: we hebben gebrainstormd, geborduurd, fietsen gerepareerd, gelachen, in de zon gelegen, een documentaire en een interview met de makers gekeken, en samen gegeten.

Morgen hebben we weer een vol programma. Direct practices of sabotaging deportations: an exchange of ideas begint morgen om twaalf uur in plaats van om elf uur.

Author: nbc

Supporting No Border Camps in Europe. #AbolishFrontex

RSS
Instagram